Zin om mede de koers te bepalen?

Wie heeft zin om van ZOOOM nóg meer dé vereniging van zzp’ers in Woerden e.o. te maken? Zijn stempel te drukken op deze mooie vereniging van ondernemers? Ben je daadkrachtig, communicatief vaardig, sociaal en heb je zin om het aanspreekpunt van de activiteitencommissie te zijn of ben je iemand die zich meer verdiept in de techniek achter zaken, zoals de website, nieuwsbrieven, ledenregisters, enzovoort? Wij zijn nog op zoek naar twee enthousiaste leden die graag in het bestuur van de vereniging willen.

Neem contact op met Els van Veen, 06 289 40 147 of mail naar voorzitter@zzpwoerden.nl

Toine draagt het voorzitterschap over

Na twee jaar voorzitterschap draagt Toine Hitzert het voorzittersstokje over aan Els van Veen. Toine kondigde al eerder aan dat hij samen met Bjorn van Eijk Mistral Advocaten wil laten groeien en personeel zal aannemen. Dat gaat nu gebeuren. De leden hebben tijdens de ALV van 24 oktober ingestemd met de benoeming van Els tot nieuwe voorzitter – officieel per 1 januari. Ook hebben de leden de jaarrekening over 2016 goedgekeurd en het bestuur décharge verleend voor het gevoerde beleid. Er is uiteraard nog meer besproken. We gaan in 2018 voor activiteiten die gericht zijn op onderling netwerken, belangenbehartiging, kennis en expertise aanbieden op relevante gebieden voor zzp’ers en natuurlijk sociale activiteiten. Maar vooral zzp’ers en leden op de kaart zetten in Woerden en omgeving.

 

 

ZOOOM PLEIN. Kom dit nieuwe initiatief meebeleven!

8 NOVEMBER | 19.30 UUR – 22.00 UUR | LOCATIE: E4Y

ZOOOM PLEIN is een nieuw initiatief dat – als het aan ons ligt – een (half)jaarlijks evenement wordt, waarin leden laten zien waar zij voor staan als ondernemer, waar hun passie en vakmanschap ligt en wat zij in het dagelijks leven doen.

Het is ook dé gelegenheid om aan collega’s feedback te vragen over ideeën waar je mee loopt, nieuwe producten of diensten die je wilt lanceren of misschien wel een brochure of website. Voor het eerste plein hebben zich een tiental collega’s aangemeld die graag iets willen laten zien. Bezoek hen op het plein en zij hebben een leuke verrassing voor je!

Kom je ook?

Meld je even aan op de website. Voor de organisatie is het fijn te weten hoeveel mensen er komen. Graag tot de 8e!!

De 24 uur van Woerden 2018: ZZP’ers lopen voor het goede doel!

De 24 uur van Woerden Logo

Laten we als collectief iets doen voor dit mooie doel

De 24 uur van Woerden is een groots wandelevenement dat in 2018 voor de vierde keer georganiseerd wordt om geld in te zamelen voor het Inloophuis ‘Leven met kanker’ en een onderzoek naar een nieuwe techniek die hersen(stam)kanker bij kinderen beter behandelbaar moet maken (via het KWF).

Ook ZOOOM wil weer graag met twee teams voor dit fantastische doel lopen. Twee leden zijn bereid dit te organiseren: Raymond Zachariasse en Jan Slomp. Zij zullen later met meer informatie komen. Je kunt natuurlijk ook alvast op de website van dit evenement kijken. De 24 uur van Woerden is een prachtig evenement waarbij je je weer realiseert dat gezondheid een kostbaar goed is.

‘Vrijdag 25 en zaterdag 26 mei 2018; lopen voor de 24 uur van Woerden’

Zullen we ons als ZZP’ers gezamenlijk inzetten voor dit goede doel? Hou de informatie hierover in de gaten of geef je direct al op via de mail: voorzitter@zzpwoerden.nl.

 

 

ZOOOM-lid Rina Mulder nieuwe voorzitter van POVW

De POVW, het Platform Ondernemers Verenigingen Woerden, heeft sinds 18 september een nieuwe voorzitter. Toine Hizert heeft het stokje overgedragen aan Rina Mulder.

Gemeenschappelijke spreekbuis

Na een lange tijd van voorbereiding ging de POVW half april vorig jaar van start, met Toine Hizert als voorzitter. Het POVW is een gemeenschappelijke spreekbuis namens alle ondernemersverenigingen in gemeente Woerden. De gemeente en het POVW zijn intensief met elkaar gaan samenwerken, om tot een breed gedragen en goed onderbouwde economische visie voor Woerden te komen.

Kandidaten niet rijen dik

Hizert is advocaat en heeft een eigen bedrijf. Zodoende besloot hij het voorzitterschap terug te geven om meer tijd te kunnen besteden aan zijn bedrijf. Maandag werd Rina Mulder tijdens een POVW-vergadering gekozen tot opvolger van Hizert. “De kandidaten voor het voorzitterschap stonden niet rijen dik”, zegt Mulder. “Maar ik vind de POVW tè belangrijk, het zou jammer zijn wanneer het zou stuklopen.”

Strakkere afspraken maken

Rina Mulder is arbeidspsychologe en businesscoach, en heeft haar eigen bedrijf. Ze is al vanaf het prille begin betrokken bij de POVW. Ze is blij met hoe het afgelopen jaar verlopen is, en verheugt zich op de toekomst.

“Zo was het aanbestedingsbeleid heel interessant, daar is veel informatie uit gekomen. Zo ook het traject van de Verkeersvisie, waarin iedereen gekend is. We kunnen nu onze gezamenlijke stem laten horen. We hopen nu strakkere afspraken met de gemeente te kunnen maken, zodat er ook daadwerkelijk actie ondernomen kan worden. en ik hoop op verdieping en mogelijkheden over en weer tussen de POVW en de gemeente”, aldus Rina Mulder.

ZOOOM Plein – Trots op je onderneming!

Beste leden,

ZOOOMPlein op 8 november van 19:30 toto 22:00.

Dit jaar starten we met een nieuw initiatief: ZOOOMPlein.

Ben jij ook trots op je onderneming, pak dan nu je kans. Jullie krijgen de gelegenheid om je diensten en producten zichtbaar te maken aan je mede-ZOOOM-leden. Wil je op de zeepkist, wil je een kraampje, wil je een goodie uitdelen of misschien  muziek maken? Het kan allemaal! Zie het als een mooi experiment voor je promotie-ideeën waarbij je collega’s om feedback of raad kunt vragen.

Onderstaande leden hebben zich al aangemeld:
Robert Keemink : Keemink Entertainment
Gonne Marieke Lamers : Uw Officemanager.NL
Liesbeth Pauw : E.C. Pauw handelsonderneming Senioren-assistent
Danielle Pels : Interdaan
Bauke Borsboom: Vlindertijd Kindercoaching & Fotografie
Rina Mulder : Secrans Advies & Coaching
Renee ten Brink : Cretio
Kyra Lancee : Pencil in Organiseren & Structuren
Jan Slomp : Slomp – Administraties
Rolando Montessori : Montessori WMO Expert
Linda Brander : TukTukWoerden
Els van Veen : TreasureU
Brigitte de Veld : DaCampo
Lily Dekker : LD Mediation
Wilma Seinen : Leefgewoonten

Aarzel niet en schuif aan voor een plek op het plein en meld je per mail aan via vicevoorzitter@zzpwoerden.nl.

Kom gezellig op 4 oktober naar het ZZP-café!

Hallo ZOOOM’ers,

Aanstaande woensdag 4 oktober is er weer een ZZP-café! We zijn dit keer te gast bij Walzicht, Wilhelminaweg 22 in Woerden. Kom gezellig even bijpraten met je collega ZZP’ers, of ben je nieuwsgierig naar ZOOOM, de ZZP-vereniging van Woerden en omgeving, loop gerust binnen en maak kennis met de leden. Er is ook mogelijkheid om aansluitend aan de borrel een hapje te eten; de daghap kost bij Walzicht 15 euro (op eigen kosten).

Tot woensdag!