ZOOOM leden in Woerdense Courant!

Misschien is het jullie opgevallen dat er de laatste tijd regelmatig advertenties van ZOOOM-leden

in de  Woerdense Courant staan. In een eerdere blog is aan geïnteresseerden gevraagd om zich te melden.

Uiteindelijk heeft een zestal ZOOOM-leden gezamenlijk advertentieruimte ingekocht.

 

Daardoor kunnen deze leden, dit jaar allemaal ongeveer 8x  adverteren tegen 40% korting.

Een leuk voorbeeld van hoe we ons netwerk kunnen gebruiken om samen zakelijk voordeel

te behalen. Het kan bijna niet anders of in een vereniging van een kleine honderd creatieve ondernemers meer

ideeën zijn voor lucratieve vormen van samenwerking.

Ik ben benieuwd  naar andere initiatieven.

Rolando Montessori

Laat je stem horen: ZOOOM-Plein 2 ook voor niet-leden?

In november vorig jaar is met succes het eerste ZOOOM-Plein georganiseerd. Leden konden zich op dit plein presenteren met hun producten en diensten. Het werd een succes – nog bescheiden misschien in grootte – maar zeker in beleving. Men vond het erg waardevol om zich zo aan elkaar te presenteren. Het zorgt ervoor dat de beleving bij wat iemand doet, wordt vergroot. Daardoor kunnen we ook beter ambassadeur voor elkaar zijn.

Tijdens de Nieuwjaarstoespraak is een gesprek ontstaan over het vervolg: ZOOOM-Plein 2. “Is het een idee om ook niet-leden uit te nodigen om het bereik en hopelijk het effect op opdrachten te vergroten?”.

Van welk ZOOOM-Plein ben jij voorstander?

A. Leden presenteren zich voor een groter publiek

B. Presenteren voor alleen ZOOOM-leden

Wil jij je presenteren op het ZOOOM-Plein op 16 mei?

A. Voor een groter publiek

B. Voor alleen ZOOOM-leden

Mocht je nog niet gereageerd hebben op de mail van 13 maart, stuur dan een e-mail naar voorzitter@zzpwoerden.nl en laat weten wat je ervan vindt.

12 april: ALV en aansluitend ZOOOM Super Bingo voor de 24 uur van Woerden – iedereen welkom!


Kom naar onze jaarlijkse ALV op 12 april om 19.30 uur en vraag vrienden, kennissen en familie naar de aansluitende ZOOOM Super Bingo te komen om 20.30 uur!! We willen als collectief zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel van de 24 uur van Woerden; het Inloophuis ‘Leven met Kanker’!
Iedereen is welkom!

Lid of geen lid, iedereen is welkom bij de bingo. Dus zegt het voort! Er loopt een facebookcampagne, dus deel deze vooral in je eigen netwerk.

Locatie: het restaurant van Everywhere4You, Trasmolenlaan 5 in Woerden
Toegang is € 15,– inclusief een consumptie à 2,50 en 3 bingokaarten. De rest van de toegangsprijs gaat naar het goede doel: Inloophuis ‘Leven met kanker’ en een onderzoek naar een nieuwe techniek die hersen(stam)kanker bij kinderen beter behandelbaar moet maken (via het KWF).

John van der Meer van het inloophuis komt op 12 april de hoofdprijs uitreiken en vertelt kort iets over de activiteiten van het inloophuis.

Sponsoring

De activiteitencommissie is druk bezig met de organisatie van de bingo en verschillende ZOOOM-leden hebben al prijzen gedoneerd.

Maar: er kunnen nog prijzen bij, dus wil je één of meer prijzen doneren graag!

Je kunt hierbij denken aan:

  • één of meer cadeaubonnen
  • verrassingspakketten
  • je eigen dienst als die zich hiervoor leent
Info

Voor vragen of informatie over sponsoring kun je contact opnemen met Linda Brander, info@voet-chi.nl, 06 – 41 26 51 25.

ZOOOM op Regionieuws

 

Jongen, Radio, Retro, Vintage, Hoed

Centraal Woerden, het radioprogramma van RPL Woerden, was aanwezig bij de Workshop Presenteren met impact.
Op donderdag 22 maart van 19.00 – 20.00 uur wordt in het radioprogramma op RPL-FM (107.1 fm en kabel 101.9) aandacht besteed aan deze workshop.

Herhaling op zondagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur en de hele week vanaf 22 maart te beluisteren via uitzending gemist op de website: www.rplwoerden.nl

Nieuwe ZZP-wet in 2020

Er komt een nieuwe ZZP-wet, een vervanger voor de Wet DBA. Dat heeft Minister Koolmees aangegeven tijdens het beantwoorden van Kamervragen over de onzekerheid voor ZZP’ers.

De Wet DBA kwam al in het nieuws nadat er duidelijk is geworden dat er in ieder geval tot 1 januari 2020 geen boetes worden uitgekeerd. Deze boetes zouden eerst uitgekeerd worden aan bedrijven die op dit moment ZZP’ers inhuren als alternatief voor vaste medewerkers.

Lang tijdpad, maar het resultaat is meer zekerheid

Het primaire doel voor het alternatief van de Wet DBA is om meer zekerheid aan ZZP’ers en opdrachtgevers te bieden. Op dit moment is er veel onduidelijkheid. Opdrachtgevers durfden lange tijd geen zelfstandigen in te huren omdat er vanuit de politiek continu signalen kwamen dat dit beboet zou worden.

Het zal dus nog zeker 22 maanden duren voordat er een alternatief komt. Tot die tijd gaat Minister Koolmees met andere politieke partijen en belangenverenigingen voor ZZP’ers in gesprek om uit te zoeken wat een goed alternatief voor de huidige wet zal zijn.

bron: mkb-belangen